Kabeh Kategori
EN

Omah>About

Echo Chemical Technology (Shanghai) Co., Ltd. dikembangake saka pengawet tradisional Parabens lan Sodium Parabens wiwit taun 1990an. Sajrone 30 taun kepungkur, kita ngembangake seri produk Antiseptik lan pengawet supaya cocog karo kabijakan perlindungan lingkungan sing nganyari China lan tren registrasi global anyar.

1622615921548947

页 显示 - 成品 仓库 1

Kita ngakses tanduran lan situs sing gegandhengan dhewe ing provinsi Shanxi, Zhejiang lan Shandong. Kantor pusat teknologi EC dununge ing Shanghai, pusat ekonomi China. Lab R&D didegake ing Guangzhou, pusat zona produksi produk Perawatan Pribadi pungkasan.

Echo Chemical Technology Co., Ltd. melu bahan kimia khusus lan khusus kalebu antiseptik, pengawet, agen antidandruff menyang bidang kebersih, pembersih rumah tangga & kelembagaan, disinfektan, kebersihan, Perawatan Pribadi, farmasi, kulit, pestisida, lsp.

页 显示 - 成品 出厂 装卸

页 显示 - 设备

The team of Echo are chemist experts that have focused on these products around 20 years. We are especially familiar to the supply chain of Kloroxilenol (PCMX), DiChloroxylenol (DCMX) and the upstream materials -downstream final formulations.  The experience in production, application and International business make Echo be able to provide rather efficient support to her clients globally.


Keuntungan EchoChem:
* Pengalaman produksi kimia udakara 30 taun
* Pengalaman ekspor ekstensif luwih saka 20 taun
* Teknologi DCS Adat saka garis produksi
* Pengalaman GMP & ISO kanggo njamin Jaminan Kualitas sing stabil lan bisa dipercaya
* Laboratorium R&D lan Tes dhewe
* Situs sing kapisah ing Zona Kimia cocog karo kabijakan Perlindhungan lan Keselamatan Lingkungan Tiongkok kanggo njamin pasokan berkelanjutan
* Solusi aplikasi
* Fasilitas produksi drum kemasan internal

页 显示 - 包 材 生产 线 1

页 显示 - 包 材 生产 线 2

未 标题 -2