Kabeh Kategori

Omah>Products>Bahan mouthwash

https://www.echochemtech.com/upload/product/1637571177546229.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1637571170467094.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1637571177127202.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1637571177132486.jpg
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Surfaktan, Emulsifier
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Surfaktan, Emulsifier
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Surfaktan, Emulsifier
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Surfaktan, Emulsifier

PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Surfaktan, Emulsifier

Minimal Order Quantity:60KGS
Price:USD5.00-50.00 / KG
Details Packaging:60kgs saben drum plastik
Wektu Pesenan:Prompt
Syarat-syarat pembayaran:TT, LC, DP, DA
Sumber Kabisan:100MT / taun


Inquiry
Produk Deskripsi
Jeneng ProductPEG40-Hydrogenated Castor Oil
PEG40HCO
Konsentrasi98.0% Min
CAS No.61788-85-0
Nomer EC500-147-5
katonCairan kandel utawa tempel putih nganti kuning cahya
MambuAmbune ciri
Konten Aktif,% (105°C, 3 jam)98.0Min
Keasaman, pH (1% aq.sol)5-7.5
Nilai Hidroksil (mgKOH/g) 48-52
4-Dioksan (ppm)10 Max
Cacah Bakteri Total (CFU / g)100 Max
paket60kgs saben drum plastik
CiriEmulsifier lan surfaktan 
Kapasitas solubilisasi sing apik banget
Bisa diencerake ing proporsi apa wae sawise solubilisasi
Rasa alus, alus, ora lengket
Digunakake kanthi kosmetik
Tanpa efek ing persepsi lan mambu produk

Cepet Detail:

Emulsifier lan surfaktan
Kapasitas solubilisasi sing apik banget
Digunakake kanthi kosmetik
Kompatibilitas sing apik
Tanpa efek ing persepsi lan mambu produk

aplikasi
IKosmetik, kayata toner, serum, topeng rai
IIProduk cuci, kayata busa bath / wash
IIITinta basis banyu, printing lan dyeing

undefined

undefined

a-3

Appearance and Packing

1-1

1-2

1-3

1-4

Company Advantage

* Pengalaman ekstensif luwih saka 20 taun
* Teknologi Advantage kanggo kabeh proses DCS
* Persetujuan lan Lisensi Legal cocog karo kabijakan Lingkungan lan Keamanan
* Akses fasilitas manufaktur Paket internal
* Jaminan Kualitas sing stabil lan bisa dipercaya
* Lab Keuntungan R&D lan Instrumen Tes
* Rega sing wajar

Tanduran lan Fasilitas

_DSC8627

undefined

_DSC8738

1

DSC8739

P1040745


Lab Keuntungan R&D lan Instrumen Tes

3

8

6

undefined

1

Pengepakan & Pengiriman

Akses lini produksi Paket Internal
Echo Chemtech ngakses barisan Produksi drum karton dhewe

材 生产 线 1

材 生产 线 2

仓库 1

仓库 2

出厂 装卸

2-1

2-2

 
Inquiry